TAKAISIN

TITAANI-takuuvaihtoautot

Autoliikkeitten valikoimasta

 
 KAIKKI [0]
 

Titaani-takuu kattaa seuraavat osat ja kokonaisuudet ehdoissa esitetyin rajauksin:

Titaaneiksi valikoituvat parhaat vaihtoautot, iältään alle 7 vuotta ja mittarilukema on enintään 160 000 km. Titaaneilla on kahden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta. Jokainen Titaani on käynyt läpi laajan tarkastus- ja kunnostusohjelman, jonka yhteydessä mahdolliset puutteet tai viat on korjattu ja tarvittavat osat vaihdettu. Titaani-tarkastuksen ja -kunnostuksen tekee erikoiskoulutuksen saanut mekaanikko.


Toyotat

Moottori

Starttikehä, vauhtipyörä, öljypumppu, kampiakseli, kampiakselin laakeroinnit ja sylinterinlohko, käyttöketjut ja pyörät, jakohihna, hihnapyörät ja kiristimet, nokka-akselit, venttiilin nostimet, nokka-akselin hammaspyörät, venttiilit ja venttiilien ohjaimet, männät ja männänrenkaat, sylinterinkansi ja sylinterinkannentiiviste, kiertokanget ja kiertokangen laakeroinnit, venttiilikoneistonkansi, virranjakajan hammaspyörät, öljynsuodattimen jalka, öljypohja, imusarja, pakosarja, turbo ja siihen liittyvä hukkaportti ja välijäähdytin, öljynjäähdytin, kaapeloinnit ja johdotukset, sekä tiivisteet ja tiivisterenkaat jos ne liittyvät edellä mainittuihin osiin.

Jäähdytysjärjestelmä

Vesipumppu, termostaatti, termostaatin kotelo, jäähdytin, jäähdyttäjän korkki, jäähdyttäjän puhallin sekä puhaltimen viskokytkin, lämmityslaitteenkenno ja säätöventtiili, lämmönsäätövivusto, lämmityslaitteen puhallin.

Ilmastointi

Kompressori, lauhdutin, kuivain ja nestesäiliö, höyrystin, lämmityslaitteen läpät ja moottorit.

Sähköjärjestelmä

Käynnistinmoottori, laturi, lataussäädin, puola, virranjakaja, tuulilasinpyyhkijän moottori, lampun ja tuulilasin pesimien moottorit, äänimerkki, vilkkurele, edellisten katkaisimet, sytytysjärjestelmä, releet, lämmitettävät huurteenpoisto elementit, ajotietokone, sähköikkunoiden moottorit/lasinnostin mekanismit sekä ovikatkaisimet, tehdasasenteisen kattoluukun moottori, peilien moottorit, keskuslukituksen lähetinyksikkö, keskuslukitus, sisävalo ja viivästin yksikkö, mittaristo ja piirilevyt, kello, nopeusmittarin nopeustunnistin, kierrosluku-mittari, johtosarjat, ABS-jarrujen ohjainyksikkö, sähkösäätöisten istuinten moottorit, savukkeen sytytin, istuinlämmittimet, valojen korkeussäätö, lämmitettävät lampunpesimen suuttimet.

Jarrujärjestelmä

Jarruputket, nestesäiliö, ABS-toimilaite ja anturit, tehostin, pääsylinteri, jarrusatulat, työsylinterit, jarrulevyt, jarrurummut, paineensäätöventtiilit, poljin ja vivusto.

Pyörien laakerointi

Pyörän navat, laakerit, välilevy ja mutteri.

Vetopyörästöt

Taka-, etu- ja keskitasauspyörästöt.

Ohjaus

Ohjausakseli, ohjausvaihde, hammastanko, ohjaustehostimen pumppu ja säiliö, tiivisteet, laakeroinnit, ohjausvarret, nivelet, ohjauspylväs ja apusimpukka.

Vaihteisto

Manuaalinen tai automaattivaihteisto sisältäen sähköisen ohjausjärjestelmän, momentinmuuntimen, öljynjäähdyttimen, vivustot ja kaapelit sekä tiivisteet ja tiivisterenkaat. Komponentit korjataan tai uusitaan.

Kytkin

Pääsylinteri, työsylinteri ja haarukka.

Polttoainejärjestelmä

Polttoainepumppu, polttoainemittari sekä polttoainesäiliön anturi. Lisäksi bensiinimoottoreissa polttoaineen suihkutusjärjestelmä suuttimineen, ilmamäärämittari, ECU. Dieselmoottoreissa siirtopumppu, ruiskutuspumppu suuttimineen, hehkutulpat sekä alipainepumppu.

Vetoakselisto ja jousitus

Vetoakselit, kardaaniakselit, nivelet ja laakeroinnit, vetoakselin suojakumit, tiivisteet ja tiivisterenkaat, jouset, vääntövarsijousitus, kallistuksenvakaaja ja siihen liittyvät yhdyskappaleet ja nivelet, pallonivelet, raidetangot ja raidetangon päät, apurungot, hydraulinen jousitus.

Lisäksi

Manuaalinen penkkien säätö sekä penkkien rungot, ovien lukot, konepellin avausvaijeri, tavaratilan luukun (kaasu)jouset.

Muut merkit

Moottori

Starttikehä, vauhtipyörä, öljypumppu, kampiakseli, kampiakselin laakeroinnit, käyttöketjut ja pyörät, jakohihna, hihnapyörät ja kiristimet, nokka-akselit, venttiilin nostimet, nokka-akselin hammaspyörät, venttiilit ja venttiilin ohjaimet, männät ja männänrenkaat, sylinterinkansi ja sylinterinkannentiiviste, kiertokanget, virranjakajan hammaspyörät, sekä tiivisteet ja tiivisterenkaat jos ne liittyvät edellä mainittuihin osiin.

Jäähdytysjärjestelmä

Vesipumppu, termostaatti, termostaatin kotelo, jäähdytin, jäähdyttäjän puhallin sekä puhaltimen viskokytkin.

Polttoainejärjestelmä

Polttoainepumppu, polttoainemittari sekä polttoainesäiliön anturi sekä bensiinimoottoreissa: polttoaineen suihkutusjärjestelmä, ei kuitenkaan suuttimia ja ilmamäärämittaria, ECU. Dieselmoottoreissa lisäksi ruiskutuspumppu.

Kytkin

Pääsylinteri ja työsylinteri.

Vaihteisto

Manuaalinen tai automaattivaihteisto sisältäen sähköisen ohjausjärjestelmän, momentinmuuntimen sekä tiivisteet ja tiivisterenkaat jos ne liittyvät yllämainittuihin osiin. Komponentit korjataan tai uusitaan.

Vetoakselisto

Kardaaniakseli, vetoakselit ja edellisten laakeroinnit.

Vetopyörästöt

Taka-, etu- ja keskitasauspyörästö.

Ohjaus

Ohjausvaihde ja hammastanko.

Sähköjärjestelmä

Starttimoottori, laturi, lataussäädin, virranjakaja, sähköinen sytytysjärjestelmä, ABS-jarrujen ohjainyksikkö.

Pyörien laakerointi

Pyörännavat ja laakerit.

Jarrujärjestelmä

Pääsylinteri ja tehostin, ABS-toimilaite ja ABSanturit.

(Takuuehtojen ajanmukaisuus tarkistettava aina myyjältä)

Lähde: Toyota Auto Finland Oy


Copyright © Autokaupat.net 2004-2022 Created by Autokaupat.net.